Wiedgereedschap

Paardebloemwieder

Genoeg van het doorsteken van de wortel zodat de bloem weer terugkomt. Bestel nu deze grote kurketrekker. Draai de kurketrekker rond de paardebloem en trek hem met wortel en al uit de grond. De beste tijd om dit te doen is na een regenbui zodat de grond onder uw gazon nat genoeg is. Voorzien van 45cm steel.

 Madelieven en Weegbree wieder

Deze wieder met zijn 45cm houten steel en twee verende tanden steekt u in de grond onder het onkruid, u druk de wieder achterover en de tanden trekken het onkruid met de wortels uit de grond. Ook bij dit product hebt u het beste resultaat na een regenbui.

Onkruidsteker

Traditionele onkruidsteker met V naad voor het verwijderen van onkruid met korte, horizontale wortels.

Wiedvorkje

Vorkje met 2 tanden voor het wieden van onkruid in het gazon.

Cape Cod Wieder

Genoemd naar Cape Cod in Amerika. Deze wieder is met zijn smalle gesmede blad zeer geschikt voor het werken in rots- en steenachtige grondsoorten. Het kleine messcherpe blad heeft weinig weerstand om in de harde grond te komen.

 

Onkruidkrabbers

Voegenkrabber.

Voorzien van 1.3 mtr. lange houten steel.

Voegenmes met lange steel.

Voegenmes met 1.3 mtr. lange houten steel. Ook geschikt voor geprofileerd tuinhout.

Tegelritzer

Handige voegenkrabber met drie verschillende hoeken zodat u voor elke voeg in uw terras een oplossing hebt om het onkruid er uit te halen.

Onkruidmes

Traditioneel degelijk sterk voegenmes.

Onkruidkrabber

Robuust mes met twee verschillende hoeken.

Marathon Weeder

Met deze marathonweeder staat u rechtop en duwt u de wieder door de voegen. Het verwisselbare mes is aan een veer gemonteerd dat dieper door de voeg gaat als u er meer druk op uitoefend. Zeer prettig in gebruik.